Ikea glas

Glas til alle anledninger – Stort udvalg til lav pris – IKEA

Glas til alle anledninger – Stort udvalg til lav pris – IKEA

Her finder du glas til alle anledninger. Vi har vinglas, drikkeglas og specialglas samt kander og karafler. Se de lave priser, hvor alle kan være med.

Drinksglas, cocktailglas eller ølglas? Find dine nye glas – IKEA

Drinksglas, cocktailglas eller ølglas? Find dine nye glas – IKEA

Mangler du cocktailglas, ølglas eller drinksglas?

Mangler du et martiniglas, eller vil du servere en frozen margarita med stil? I vores store udvalg af drinksglas finder du bl.a. cocktailglas, whiskyglas og ølglas.

IKEA 365+ Glas, klart glas, 45 cl – IKEA

Vandglas, der er perfekte til te eller kaffe – eller til at servere dessert i. IKEA 365+ glas er meget fleksible og funktionelle, kan bruges til alle former for …

IKEA 365+ Glas, klart glas, 45 cl IKEA 365+ serien indeholder alt til borddækning – og er værdsat for sin enkelhed til hverdag eller krydret med farver og tilbehør. Fremstillet af hærdet glas, der både kan bruges til varme og kolde drikke. Kan også bruges til varme drikke.

Vinglas og champagneglas til enhver lejlighed – IKEA

Vinglas og champagneglas til enhver lejlighed – IKEA

Dæk bord med flotte og elegante vinglas. Find mange forskellige hvidvinsglas …

Dæk bord med flotte og elegante vinglas. Find mange forskellige hvidvinsglas, rødvinsglas og champagneglas i forskellige stilarter. Få hele smagsoplevelse med.

IKEA 365+ Glas, klart glas, 18 cl – IKEA

IKEA 365+ Glas, klart glas, 18 cl IKEA 365+ serien indeholder alt til borddækning – og er værdsat for sin enkelhed til hverdag eller krydret med farver og tilbehør. Fremstillet af hærdet glas, der både kan bruges til varme og kolde drikke. Kan også bruges til varme drikke, dog højst 80 grader.

POKAL Glas, klart glas, 35 cl – IKEA

POKAL Glas, klart glas, 35 cl Et klassisk design, der både kan bruges til varme og kolde drikke. Du kan varme teen op i mikroovnen og drikke den indendørs eller på terrassen. Kan også bruges til varme drikke.

STORSINT Glas, klart glas – IKEA

STORSINT Glas, klart glas. Komplet glasserie, der er designet til at fremhæve drikkevarernes smag, bl.a.

IVRIG Glas, klart glas – IKEA

IVRIG Glas, klart glas. Den kantede form gi’r glassene i IVRIG serien det specielle udtryk. Glassene er holdbare, tåler opvaskemaskine og gi’r hverdagens måltider et strejf af luksus.

VARDAGEN Glas, klart glas, 31 cl – IKEA

VARDAGEN Glas, klart glas, 31 cl Livet er en fest, men de fleste dage er helt almindelige. Få det bedste ud af dem ved at servere velsmagende drikkevarer i disse enkle og tidløse glas. Kan du li’ det? Der er en hel serie med samme navn. Kan også bruges til varme drikke.

Keywords: ikea glas, glas ikea, plastik glas ikea, dessertglas ikea