Online møde

Gratis videomøder | Microsoft Teams

Hold gratis møder med Microsoft Teams. Download Teams-appen, og få gratis videomøder, videoopkald, chat, fildeling, lagring og meget mere.

Google Meet: Online videomøder og -opkald

Google Meet: Online videomøder og -opkald | Google Workspace

Hold møde med hele flokken i Google Meet, hvor I kan præsentere forretningsforslag, samarbejde om kemiopgaver eller bare mødes ansigt til ansigt.

Brug Google Meet til at holde forbindelsen med videomøder og -opkald (leveret af Google Duo), en del af Google Workspace.

Onlinemøde – Danske Bank

Med online møde behøver du ikke at gå i banken for at holde møde med din rådgiver. Det kan du nemt gøre hjemmefra.

Gratis online møde – uden at installere noget, del … – Avirus.dk

Gratis online møde – uden at installere noget, del dit skrivebord, og se hinanden

24. jan. 2022 — Online møde, alternativ til Teams og zoom. Kan snild være op til 75 i gruppen, med mikrofon, højtaler og kamera. Del også din skærm.

Online møde, alternativ til Teams og zoom. Kan snild være op til 75 i gruppen, med mikrofon, højtaler og kamera. Del også din skærm. 100% gratis for alle.

Onlinemøder: Her er de bedste programmer i test

De bedste onlinemøde programmer i test | Forbrugerrådet Tænk

15. jun. 2020 — Programmerne er testet til både computer og smartphone. Disse onlinemøde-programmer har vi testet: Bitrix, Cisco, Discord, Google, Jitsi.

Vil du mødes med familie og venner online, er der en række programmer og apps,hvor I kan være sammen via et video-opkald. Vi anbefaler 3 platforme.

De bedste programmer til videokonferencer i 2023 – TechRadar

De bedste programmer til online-møder | TechRadar

11. jul. 2022 — Du kan for eksempel oprette et møde på ingen tid og dele det med kolleger … open source-software til videokonferencer til online læring.

Videokonferencer er blevet hverdag for de fleste i en fleksibel arbejdsdag – her er de bedste værktøjer til videokonferencer i dag.

Onlinevideomøder med Google Meet og Duo

Onlinevideomøder med Google Meet og Duo – Google Workspace

Alle med en Google-konto kan oprette et onlinemøde med op til 100 deltagere og holde møde i 60 minutter pr. møde. Med et betalingsabonnement på Google …

Få flere oplysninger om onlinevideomøder og de løsninger, som Google Meet har til private og virksomheder.

Lad ikke afstanden komme i vejen: Brug Møde nu! – Skype

Arrangér konferenceopkald på Skype med ét klik | Skype

Fokuser og engagerer dig i dit onlinemøde uden forstyrrelser. Optag dit opkald til senere gennemgang og notater. Vi gemmer din optagelse i op til 30 dage.

Gratis konferencemøder med op til 100 personer, drevet af Skype. Der kræves ingen tilmelding eller downloads, du skal blot generere dit unikke link og dele det med alle deltagerne. Møde nu og nyd den nemme konferenceafholdelse med Skype.

Det gode møde online | Microsoft Teams … – Cadesign base

Cadesign base – Det gode møde online | Microsoft Teams Session

Hold gode, udbytterige møder. Deltag i Microsoft Teams Session og få redskaberne til skabe et digitalt rum, hvor der er plads til sparing, samarbejde og …

Hold gode, udbytterige møder. Deltag i Microsoft Teams Session og få redskaberne til skabe et digitalt rum, hvor der er plads til sparing, samarbejde og gode beslutninger.

Sådan opretter du og kører et onlinemøde i Teams

2. feb. 2022 — På mødet kan I sammen kigge på filer, skærmdele, tegne på whiteboards og meget andet. Lav et Teams-møde fra Outlook. I en kalenderinvitation …

Keywords: online møde, video møde, online møder gratis