Overvejende synonym

Synonym for Overvejende – Synonymbog.com

Betydninger. 1. som udgør den største del; som er mest fremherskende. Synonym dominerende.

overvejende — Den Danske Ordbog – Ordnet

Dansk Synonymordbog. Læs mere om ordbogen: Det du søger i. overvejende: se især; altovervejende, fremherskende, fortrinsvis …

overvejende — sproget.dk

Vi fandt 52 løsningsforslag for ordet OVERVEJENDE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til OVERVEJENDE.

OVERVEJENDE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Synonymer til “Overvejende”. Fortrinsvis, Først og fremmest, Hovedsagelig, Især, Mest, Navnlig, Primært, Specielt · Foreslå et synonym eller et antonym til ” …

Synonymer til Overvejende – SYNONYMER.DK

Overvejende Synonymer Biord form. for det meste. Overvejende Synonym Links: for det meste,. Synonymer Antonymer. Synonym for dagen.

Hvad er synonymer for Overvejende – ABC Synonymordbog

Synonymer for væsentlig og eksempler på anvendelse. Find væsentlig synonym og betydning her. … som er yderst vigtig eller i overvejende grad.

Væsentlig synonym – Dagens.dk

Synonym for væsentlig – Synonymer og eksempler på anvendelse

4. jun. 2015 — … ordet på www.sproget.dk viser, at ordet er synonym for hyrevogn og taxi. … at ordet “taxa” i befolkningen overvejende opfattes som et …

Hvad betyder væsentlig? Synonymer for væsentlig og eksempler på anvendelse. Find væsentlig synonym og betydning her.

Ikke eneret til ordet “taxa” – Plesner Advokatpartnerselskab

Ikke eneret til ordet “taxa”

Liste over synonymer til det ord OVERVEJENDE og 42 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for OVERVEJENDE – Krydsord

Synonymer for OVERVEJENDE

Hvert afsnit har øvelser, der kan bruges skriftligt eller mundtligt, samt en eller flere skriftlige opgaver, overvejende oversættelse fra dansk til engelsk.

Liste over synonymer til det ord OVERVEJENDE og 42 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Engelsk grammatik med synonymer – Øvelseshæfte 1, 1. udgave

Keywords: overvejende synonym