Spil designer

Spil | UddannelsesGuiden

Du lærer om design og får viden om, hvordan computerspil påvirker os socialt. Uddannelsen er opdelt i to linjer – spildesign og spilteknologi. Du vil som …

Uddannelsen i spil foregår på engelsk og er både en kreativ og en teknologisk uddannelse.

Computerspiluddannelser | UddannelsesGuiden

Uddannelserne giver kompetencer og mulighed for beskæftigelse inden for design og produktion af interaktive film og spil i spilbranchen.

På Det Danske Akademi for Digital Interaktiv Underholdning, DADIU, lærer du at producere computerspil i samarbejde med andre specialister.

Spil – IT-Universitetet

Spil

Fra videospil til User Experience Design, fra e-sport til gamification – vores verden er fuld af spil. Med en kandidat i Spil kan du være med til at skabe …

Den 2-årige kandidatuddannelse i Spil giver dig teoretisk og praktisk viden om, hvordan computerspil bliver lavet, hvordan de skaber mening og hvordan de påvirker os socialt. Du kommer til at arbejde med nogle af verdens førende spilforskere, udforske avancerede teknologier for potentielle legende elementer og så bliver du selv ekspert i, hvordan man realiserer kreative projekter i tværfaglige teams.

Spiludvikling | Lær hvordan du udvikler spil | Se dine muligheder

Hvad enten du interesserer dig for kodning, level design, grafik eller vil opbygge en grafisk portfolio, er Vallekilde Højskole et godt sted sted at starte.

Drømmer du om at blive spiludvikler? På Vallekilde Højskole lærer vi dig at udtænke, designe og programmere dine egne spil. Læs mere om spiludvikling her.

Uddannelser – Spiluddannelser i Danmark

Kandidatuddannelsen i Visuelt design (spil og interaktionsdesign) v. Kunstakademiets Designskole | Kunstakademiets Designskole. Spildesign. Sjælland.

Designer spil – Spilxl.dk

Designer spil Spil? Spil de sjoveste spil på SpilXL.

Spill de bedste Designer spil online på SpilXL. Vi har det største gratis udvalg Designer spil til hele familien. God fornøjelse!

Game design – Roskilde Tekniske Skole

Om studieretningen · Design et læringsspil: Målgruppeanalyse, design, programmering, brugertest · Beskriv en rumlig figur matematisk ved formler og tegn den i …

Spildesigner – Wikipedia, den frie encyklopædi

Spildesigner er en profession, der beskæftiger sig med spildesign. Spildesign omfatter som begreb både elektroniske spil, herunder af gameplayet til et …

Civilingeniør i Spiludvikling og læringsteknologi (Bachelor)

Civilingeniør i Spiludvikling og læringsteknologi (Bachelor) – Læs om uddannelsen! – SDU

… og læringsteknologi arbejder du med at designe og udvikle spil, robotter, … og hardwareudvikling med interaktionsteknologi og -design, medievidenskab, …

Som civilingeniør i Spiludvikling og læringsteknologi arbejder du med at designe og udvikle spil, robotter, medialogi, hjemmesider og apps med fokus på leg, læring, oplevelse og interaktion.

Keywords: spil designer