Spraymaling jem og fix

Spraymaling til alle overflader – Jem & Fix

Spraymaling til alle overflader | jem & fix

Spraymaling til brug på både træ, metal, glas, aluminium, sten og forskellige typer af plastik. Denne er lys grå og med blank glans. Der er 400 ml i dåsen, …

Spraymaling til både træ, metal og plast. Der er et stort udvalg af forskellige farver. Se udvalget her hos jem & fix.

Spraymaling sort mat – Stabile | Køb hos jem & fix

High heat spraymaling er en varmebestandig spraymaling, som kan bruges på kakkelovne, skorstensrør og brændeovne. Den kan tåle en konstant varme på op til …

Spraymaling til træ og metal. Denne er i mat sort og indeholder 400 ml. Den rækker til 1-2 m² for en hel dåse. Spraymaling gør det nemt og hurtigt at få malet. Køb den her hos jem & fix til lav pris.

Spraymaling marineblå – Stabile | Køb hos jem & fix

Spraymaling til træ og metal. Denne er i marineblå og indeholder 400 ml. Den rækker til 1-2 m² for en hel dåse. Spraymaling gør det nemt og hurtigt at få malet. Køb den her hos jem & fix til lav pris.

Spraymaling hvid blank – Luxi – Jem & Fix

Spraymaling hvid blank – Luxi | jem & fix

Spraymaling til brug på både træ, metal, glas, aluminium, sten og forskellige typer af plastik. Denne er hvid og med blank glans. Der er 400 ml i dåsen, som rækker til 1-2 m². Køb den her hos jem & fix og se resten af vores store udvalg af spraymaling.

Spraymaling pink blank – Luxi – Jem & Fix

Spraymaling pink blank – Luxi | jem & fix

Spraymaling til brug på både træ, metal, glas, aluminium, sten og forskellige typer af plastik. Denne er pink og med blank glans. Der er 400 ml i dåsen, som rækker til 1-2 m². Køb den her hos jem & fix og se resten af vores store udvalg af spraymaling.

Spraymaling lys grå blank – Luxi – Jem & Fix

Spraymaling lys grå blank – Luxi | jem & fix

Spraymaling til brug på både træ, metal, glas, aluminium, sten og forskellige typer af plastik. Denne er lys grå og med blank glans. Der er 400 ml i dåsen, som rækker til 1-2 m². Køb den her hos jem & fix og se resten af vores store udvalg af spraymaling.

Spraymaling hvid mat – Stabile | Køb hos jem & fix

Spraymaling til træ og metal. Denne er i mat hvid og indeholder 400 ml. Den rækker til 1-2 m² for en hel dåse. Spraymaling gør det nemt og hurtigt at få malet. Køb den her hos jem & fix til lav pris.

Spraymaling grøn – Stabile | Køb hos jem & fix

Spraymaling til træ og metal. Denne er grøn og indeholder 400 ml. Den rækker til 1-2 m² for en hel dåse. Spraymaling gør det nemt og hurtigt at få malet. Køb den her hos jem & fix til lav pris.

Spraymaling high heat sort – Luxi – Jem & Fix

Spraymaling high heat sort – Luxi | jem & fix

High heat spraymaling er en varmebestandig spraymaling, som kan bruges på kakkelovne, skorstensrør og brændeovne. Den kan tåle en konstant varme på op til 400°C og kortvarig opvarmning op til 600°C. Den er mat sort, og der er 400 ml i dåsen, som rækker til 1-2 m². Køb den her hos jem & fix.

Keywords: spraymaling jem og fix, markeringsspray jem og fix, markeringsspray græs jem og fix, selvlysende maling jem og fix