Sådan kan du forbedre din have

Der er altid plads til forbedringer i de fleste haver. Det kan være de helt store forbedringer, men det kan også være mindre forbedringer, der gør en forskel for din have. Uanset om du mener, at din have har brug for få eller mange forbedringer, kan du få idéer til, hvad du kan gå i gang med herunder. Disse idéer vil få din have til at fremstå på bedste vis.

Ram haven ind med et flot hegn

Har du et gammelt hegn, kan du udskifte dette med et helt nyt hegn. At ramme haven ind med et flot hegn kan virkelig være en forbedring af en have. Bor du eksempelvis i nærheden af en trafikeret vej, så vil et lyddæmpende hegn gøre underværker. 

En terrasse skaber hygge i haven

Hvis din have bare går ud i et, så kan det være en god idé at lave en terrasse. Det kan skabe hygge i haven og få den til at se mere struktureret ud. Derudover får du et sted i din have, hvor du og familien kan hygge jer, når I har brug for det.

Plant skønne frugttræer

Du kan ydermere vælge at plante frugttræer i din have. Ikke nok med at disse træer kan give skygge, så kan du også hænge en gynge op i et af træerne til ungerne. Sidst men ikke mindst kan du høste den dejligste frugt. Du bør vælge frugttræer ud fra den frugt, som du godt kan lide at spise. Kan du lide mange forskellige frugter, kan du plante et miks af frugttræer, så der er noget for enhver smag.